tirsdag 8. februar 2011

Besøk av Anne Karin

Nå er det lenge siden bloggen vår er blitt oppdatert. Mye har skjedd. Vi har vært i Norge og sett vårt nyeste barnebarn, Carmen. Kjempekoselig å være sammen med barn og barnebarn i noen dager. Vel tilbake i Ecuador var det å ta fatt på oppgavene. Atle var tilbake 8. januar, mens Ranveig kom sammen med Anne Karin, Atles eldste søster, 24. januar. Hun har fått oppleve Playas, Cuenca, Shushilcon, Cañar og Tambo. Fått et lite innblikk i vår arbeidsdag og møtte folket. I Cuenca er det mange "grønne lunger". Her tar vi førmiddagskaffen i parken "Paraiso" (paradisparken). Den ligger mellom elvene Tomebamba og Yanuncay.

Mange flotter blomster. Tro hva dette er for noe?

Sist helg, 5-6. febr hadde vi bibelkurs ( første samling i Modulo 103 Diosmantaj Willacuna) for kirkene i Cañar fylke. Vi har nå flytta samlingene til skolen Mushuk Kawsay i Tambo. Flott og praktisk å værer der.

Jente fra GUS (globale disipler) er aktivt med på ungdomssamlingene på lørdagene på Mushuk Kawsay. Mens noen spiller fotball, lærer andre hvordan de lager lapper. Vi har pause i bibelkurset fra kl 15 til 17 for å være med på ungdomsmøtet.

Akademisk leder i IBLE, Lauro Garcia,som bor i Daule utenfor Guayaquil, er en av lærerne. Han underviser om de siste tider.


Ingen kommentarer: