torsdag 26. mars 2009

Besøk Shuhsilcon, Chimborazo







Sist søndag, for nesten ei uke siden, besøkte vi den lutherske menigheten i Shuhsilcon. Den er den største menigheten i området med nesten 300 medlemmer. For tida er det flest kvinner. Mange av mennen er bortreist pga arbeid. Det var en flott opplevelse å være der. Masse sang. Og så måtte Atle ta kveldens tale på sparket. For misjonæren måtte jo tale.

Shuhsilcon ligger ca 3,5 timer kjøring fra Cuenca. Men sist søndag var det grauttykk skodde og så ble det i tillegg mørkt før vi var framme. Så vi brukte ei time ekstra. Og hvirdan det ser ut, det skla vi fortelel om når vi har vært der i dagslys uten skodde. Men det så ut til å være gønt og vakkert! Og folket var vedlig gjestfrie. Sjøl om vi kom neten en time etter at gudstjensten skulle ha begynt, fikk vi servert middag. Først en stor tallerken med suppe (den var god). Så kom hoveretten, en kjempestor tallerken med kuylling, ris og spagetti. Det ble i meste laget for alle, også for tayta Antoni, den lutherske lederen i kishwa-kirka.

1 kommentar:

Ruth sa...

oi! så spennende! hefti at pappa måtta ta talen på sparke da. koss gikk d? glede mæ te å sjå koss d sjer ut i dagslys. d såg veldi koseli ut der da :)å maten såg go ut, å d tippe æ den va å